in Blog

Benvingut al meu nou blog en català!

Aquesta és la tercera versió del meu blog sobre política, futbol, poesia i qualsevol altra cosa que m’interessi. Pel que fa a aquest blog, però, el més important ja no són les meves opinions, sinó la llengua.

Fa només tres anys que vaig començar a estudiar català. Per això, és possible —i força probable— que els meus articles continguin alguns errors lingüístics. Si els veieu, si us plau, corregiu-me en els comentaris.

Amb aquest blog, vull aprendre i millorar el meu coneixement del català. Traduiré el meu contingut anglès que sigui més pertinent a la comunitat catalana i també compartiré algunes de les activitats que faig en el meu curs de català.

Espero poder aviat escriure articles i poemes originals en català amb el vostre suport i el de la meva preciosa dona.

Moltes gràcies per la vostra visita. Desitjo que gaudiu del meu blog!

Leave a Reply